Besramni Bartomeu od Messija traži samo jednu stvar ako želi da on podnese ostavku

Postavio ultimatum

Besramni Bartomeu od Messija traži samo jednu stvar ako želi da on podnese ostavku

E. Čaušević

Josep Maria Bartomeu je sigurno najomraženija osoba kod navijača Barcelone iako je predsjednik ovog kluba već nekoliko godina.

Bartomeu je na meti kritika već nekoliko godina jer Barcelona iz godine u godinu bilježi sve lošije rezultate. Međutim, Bartomeu odbija da podnese ostavku što je dovelo čak do toga da Lionel Messi želi da ide iz kluba.

Najbolji igrač svijeta prije dva dana je zvanično zatražio od Barcelone da ga pusti da ovog ljeta napusti klub. Jedina opcija da Messi ostane je odlazak Bartomeua, ali čini se da on to vješto izbjegava.

Međutim, katalonski Sport objavio je danas da je Bartomeu postavio Messiju ultimatum, te da mu je objasnio šta Argentinac mora da uradi kako bi on podnio ostavku na mjesto predsjednika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Bartomeu je poručio Messiju da on javno mora reći da će ostati u klubu, te da će on nakon toga podnijeti ostavku i napustiti Barcelonu.

Još uvijek se čeka reakcija Messija, a ukoliko želi ostati u Barceloni sada je fantastična šansa da se riješi Bartomeua.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Treba ga nalevatiti dobro...reči da će ostati i na pogaziti riječ i na kraju otići.Mada bi to bilo preglupo,ali nije da ne bi zaslužio tako nešto s Messijeve strane :)
4 0
bazaorao
Ovaj novinar je zaista nevjerovatan sa svojim naslovima i tekstovima.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi