Betis gurnuo Celtu na ivicu ispadanja

Odigran susret 35. kola španske Primere u Sevilli

Betis gurnuo Celtu na ivicu ispadanja

Betis je danas na svom terenu u okviru 35. kola španske Primere ugostio Celtu iz Viga. Domaćin je slavio rezultatom 1:0. 

Prvu priliku na susretu imali su domaći, ali je Castro bio neprecizan. Isti igrač zaprijetio je i u 21. minuti, ali se rezultat nije mijenjao. Celta je zaprijetila u 27. minuti susreta preko Aspasa, ali je ostalo bez golova. Do odlaska na odmor rezultat se nije mijenjao. 

 

U nastavku susreta prva prilika domaće, ali je u 60. minuti susreta neprecizan Salva Sevilla. Domaći u vodstvo stižu u 67. minuti susreta, a strijelac je nakon asistencije Chica bio Ruben Castro. 

 

Celta je do kraja susreta napadala, ali nije uspjela doći do važnog pogotka. Ostalo je nakon 90 minuta susreta, 1:0 za domaće. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.