Betis i Deportivo podijelili bodove u Sevilli

Odigran posljednji susret 33. kola španske Primere

Betis i Deportivo podijelili bodove u Sevilli

Betis je večeras u Sevilli dočekao Deportivo u okviru 33. kola španske Primere. Susret je završen rezultatom 1:1. 

Prvu priliku na susretu imali su domaći, ali je udarac Chice bio neprecizan. Već u narednom napadu gosti su došli do vodstva. Prelijep pogodak nakon solo prodora postigao je Riki. 

U 17. minuti susreta nova prilika za goste, ali je ovaj put neprecizan bio Bruno Gama. Domaćin je zaprijetio u 26. minuti utakmice preko Benata Etxebarrije, ali se rezultat nije mijenjao. 

Novu priliku domaći su imali u 35. minuti, ali je ovaj put neprecizan bio Molina. U 40. minuti prilika za goste preko Silvia, ali se na odmor otišlo sa minimalnim vodstvom gostujuće ekipe. 

U nastavku prvu priliku domaći su pretvorili u pogodak, a strijelac je bio Jorge Molina u 49. minuti susreta. Deportivo je zaprijetio u 54. minuti preko Aythamija. 

Deportivo prijeti preko Kake u 62. minuti, ali se rezultat ne mijenja. Do 78. minute nije bilo većih prilika, a onda je pokušao Pizzi, ali je ostalo 1:1. 

Gosti su imali priliku u 84. minuti, ali Nelson Oliveira je neprecizan. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, pa su timovi podijelili bodove.  

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.