Betisu sva tri boda na gostovanju kod Zaragoze

18. kolo Primere

Betisu sva tri boda na gostovanju kod Zaragoze

U prvom susretu 18. kola španske Primere susreli su se domaća Zaragoza i Betis.

Na prvi pogodak na susretu čekalo se do samog finiša prvog poluvremena. Castro je u 44. minuti na asistenciju Campbella pogodio za vodstvo Betisa.

 

Sa minimalnim vodstvom gostiju se otišlo i na odmor, a u nastavku je Betis uspio da udvostruči svoju prednost. Molina je u 58. minuti postigao pogodak za 2:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Ipak, do kraja susreta domaća ekipa uspijeva da postigne pogodak. Postiga je u 77. minuti asistirao, a Montanes je pogodio za 1:2. Ipak do kraja susreta domaća ekipa nije imala snage za potpuni povratak i osvajanje jednog boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.