Bevanda: Nisam iznenađen, Soldo je dobro rješenje

Nije izabran u Izvršni odbor

Bevanda: Nisam iznenađen, Soldo je dobro rješenje

Danas je održana sjednica Skupštine Nogometnog saveza BiH na kojoj je izabran novi Izvršni odbor.

Predsjednicima entitetskih saveza pridružilo se 13 članova Izvršnog odbora, a iznenađenjem bi se moglo nazvati što se među njima nije našlo ime Josipa Bevande, koji je godinama bio u tom sastavu.

"Za mene nije iznenađenje što nisam među njima. To se otprilike znalo i ranije... Čestitam svim izabranim, a siguran sam da će NFSBiH u Draganu Soldi imati kvalitetnog člana Izvršnog odbora. Volio bih da Savez napreduje jer je to najbitnije, a ja ću i dalje ostati u sportu", rekao je Bevanda u kratkoj izjavi za SportSport.ba

Spisak svih članova Izvršnog odbora možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi