Bez imalo srama: Joaquin ponovio slavlje iz 2005. godine, pa se fotografisao potpuno gol

Legenda Betisa

Bez imalo srama: Joaquin ponovio slavlje iz 2005. godine, pa se fotografisao potpuno gol

Edmir Škorić

Betis je treći put osvojio Kup kralja, svladavši Valenciju na jedanaesterce (5:4), nakon remija 1:1 nakon 120 minuta igre, ali ono što je postalo viralno bilo je slavlje kapetana Joaquina Sancheza.

Iako se činilo da će legendarni kapiten Betisa na kraju aktuelne sezone okačiti kopačke o klin, odlučeno je da nastavi saradnju i da produži ugovor na još godinu dana.

Joaquin je prije 17 godina osvojio s Betisom Kup Španije, a bilo je to nedugo nakon što se vjenčao. Kasnije je gol pozirao sa peharom.

Odlučio je da ponovi svoje ludo slavlje, pa je ponovo bez imalo srama, potpun gol, pozirao sa osvojenim peharom.

Ovaj 40-godišnjak je sigurno jedna od najvećih legendi Betisa i mnogi su poručili da nije mogao na ljepši način da završi svoju karijeru jer mu na kraju ove sezone ističe ugovor sa španskim klubom, mada eto došlo je u međuvremenu do potpunog zaokreta i on će nastaviti da igra.

Joaquin je u suzama slavio pobjedu u finalu Kupa kralja protiv Valencije što je mnogima bio znak da zaista završava karijeru, ali igrač je naknadno odlučio da njegovo tijelo može izdržati barem još jednu sezonu.

Za Betis je debitovao prije čak 22 godine i odigrao je skoro 500 mečeva za ovaj klub.Pored Betisa u svojoj karijeri igrao je još za Malagu, Fiorentinu i Valenciju. Za reprezentaciju Španije odigrao je 52 utakmice i zabio je četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi