Bez publike na meču Sevilla - Roma

Bez publike na meču Sevilla - Roma

Edmir Škorić

Prvi susret osmine finala Evropske lige Sevilla i Roma igrat će iza zatvorenih vrata.

U četvrtak će Roma gostovati u Sevilli, a špansko Ministarstvo zdravlja potvrdilo je da će se na Sanchez Pizjuanu igrati bez prisustva publike.

Italija ima najveći broj smrtno stradalih zbog koronvirusa koji se neprestano širi, pa se sve utakmice italijanskih klubova uglavnom igraju bez prisustva publike.

Naravno, revanš Roma - Sevilla također će se igrati bez prisustva navijača.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjećamo da je odlučeno da se meč PSG - Borussia D. također igra bez publike u Ligi prvaka, kao i onaj na Mestalli u kojem Valencia dočekuje Atalantu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti