BFK Simm Bau počeo sa pripremama, Džidić ponovo trener, stižu i pojačanja

Obavljen i prvi trening

BFK Simm Bau počeo sa pripremama, Džidić ponovo trener, stižu i pojačanja

S. Mlaćo
Nogometaši BFK Simm Bau, člana Prve lige FBiH, počeli su sa pripremama za novu sezonu.

Nogometaši BFK Simm Bau, člana Prve lige FBiH, počeli su sa pripremama za novu sezonu Prve lige FBiH.

Novi - stari šef struke je Jasmin Džidić.

Džidić je već vodio Maglajlije, a onda je došlo do raskida saradnje, dok je posljednji angažman imao u NK Jedinstvo Bihać.

Jučer je odrađen i prvi trening, a već sada je jasno da će Simm Bau doživjeti velike promjene u igračkom kadru.

Veliki broj nogometaša je napustio klub, ali biće i dosta dolazaka.

Dogovorena je već saradnja sa Anidom Travančićem, Salkom Jazvinom, Stefanom Stojanovom, golmanom Samedom Hodžićem, Safetom Čagom, Benarisom Durakovićem, Senedinom Hadrovićem, Tarikom Sažićem...

Jasno je da Džidića čeka mnogo posla, a danas će biti održan i žrijeb parova Prve lige FBiH pa će biti poznat raspored za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na pragu dolaska u redove Maglajlija je i Adi Alić iz FK Sloboda, a pregovore se vode i sa iskusnim Sabahudinom Jusufbašićem koji je posljednji angažman imao u FK Igman Konjic.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi