Bh. delegacija na Olimpicu: Misimović objavom sve zaintrigirao!

Vraća li se Lulić?

Bh. delegacija na Olimpicu: Misimović objavom sve zaintrigirao!

Admin Čaušević

Bh. delegacija na čelu sa predsjednikom NFSBiH Elvedinom Begićem i novim selektorom Dušanom Bajevićem ovaj vikend provodi u Rimu. 

Osim Begića i Bajevića četveročlanu delegaciju još čine proslavljeni bh. reprezentativac Zvjezdan Mismović te direktor za sport NFSBiH Elmir Pilav.

Oni su u italijansku prijestolnicu otputovali s jasnim ciljem - nagovoriti Senada Lulića da se ponovo vrati u reprezentaciju BiH i bude na raspolaganju tokom baraža, a možda i Evropskog prvenstva.

Objavom kratke priče na društvenoj mreži Instagram Misimović je zaintrigirao bh. javnost. Popularni Miske je objavio fotografiju kartonske makete Lulića ispred stadiona Olimpico.

U opisu je napisao "bivši, a možda budući" te tako na indirektan način poručio da još ništa nije gotovo te da postoji mogućnost da kapiten Lazija ponovo nosi dres Zmajeva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, Lulić se našao u startnoj postavi Nebeskoplavih te kao kapiten predvodi rimsku ekipu protiv Napolija. Olimpico je poprilično ispunjen jer Lazio slavi 120 godina postojanja.

Inače, sutra će na Olimpicu igrati Roma i Juventus, a delegacija NFSBiH će također posmatrati duel Edina Džeke i Miralema Pjanića. Za nedjelju je zakazan i sastanak s Lulićem.

Top Komentari

Lud
Nikoga ne treba moliti pa ni njega ... sam je otisao ko ga je... a i nije nikad bio neka igracina !
3 19
VELEZ
Prvo...nije lulic nikad bio beki magicar da ga trebamo molit da se vrati...a drugo covjek je reko svoje i otiso...pustite ga na miru da uziva bez repke...eno totti je presto igrat za italiju 2006e godine i nikad ga nisu molili da se vrati
4 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi