Bh. drugoligaš objavom odgovorio na kritike: On čeka prinovu, ništa drugo mu nije važno!

Poraženi u Jelahu

Bh. drugoligaš objavom odgovorio na kritike: On čeka prinovu, ništa drugo mu nije važno!

S. Mlaćo

FK Rudar iz Breze jučer je poražen kod Borca iz Jelaha 4:1 u okviru Druge lige Centar.

Domaći su pokazali puno više i zasluženo slavili, a na društvenim mrežama navijači kluba iz Breze bili su vidno nezadovoljni.

Zbog toga su se ljudi koji vode službenu stranicu kluba odlučili oglasiti, a akcenat je bio na kritike koje je dobio Haris Čelebić, prvotimac ovog kluba. Navode da Čelebić čeka prinovu, ali i pored toga pomaže kolegama.

"Puno kritika je dobio naš Haris Čelebić, kako kažu neki stručnjaci "sedmica". Toliko prate Rudar da ne znaju koji im je brzonogi napadač kluba. Momak, koji očekuje prinovu, kome nije ništa drugo važno. Ali je tu, pomaže svojim kolegama i kada mnogi nisu mogli da idu na gostovanje u Jelah. Puno podrške za našeg Harisa i idemo dalje u nove pobjede. Samo jači izađi iz svega. I kritika je sastavni dio fudbala", stoji u objavi koja je brzo postala hit.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Puno kritika je dobio naš Haris Čelebić, kako kažu neki stručnjaci "sedmica". Toliko prate Rudar da ne znaju koji im je...

Posted by F.K. Rudar Breza on Thursday, September 10, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti