U Brezi slave titulu: Rudar na krilima navijača do višeg ranga

Sjajna sezona okrenjena naslovom prvaka

U Brezi slave titulu: Rudar na krilima navijača do višeg ranga

S. Mlaćo

U Brezi slave svog šampiona.

Naime, Rudar je osvojio naslov prvaka i izborio plasman u Drugu ligu FBiH grupa Centar.

Veliki je to uspjeh za ovaj klub i svi se nadaju da će igrati zapaženu ulogu i u višem rangu.

Trener Eldin Delić pobrao je simpatije sviju, a sa sedam pobjeda u isto toliko mečeva svrstava se u najuspješnijeg trenera u historiji kluba.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Pohvale idu i na račun predsjednika kluba Edina Čosića, Delićevog pomoćnika Aira Konakovića, sekretara Adnana Bajrića, a svakako i trenera golmana Adija Karavdića, te veliki broj navijača koji je bio uz svoj Rudar, te pokrenuo brojne akcije kako bi klub bio što organizovaniji.

Iz kluba su se zahvalili svim nogometašima redom: Čorbo, Avdović, Merdić, Hajro, Hodžić N., Hodžić J. Čosić, Abadžija (kapiten) Đuđo, Čiva, Durmić, Velić, Begić, Nevaljalović, Botić, Mahmutović, Jusić, Budić, Sejdić, Salijević, Crnović, Zaimović, Kamenjaš, Omerović. Naša ekipa će sada igrati u Drugoj ligi Centar FBiH. Čestitke našim momcima, čestitke šefu stručnog štaba Eldinu Dedić na velikom uspjehu", istakli su iz FK Rudar Breza

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi