Rijetko ko voli reprezentaciju kao Džeko, dokaz je i poruka nakon "podignute ručne"

Neće nastupiti protiv Finske

Rijetko ko voli reprezentaciju kao Džeko, dokaz je i poruka nakon "podignute ručne"

A. Čaušević

Vijest koja je bila u zraku je ozvaničena nekoliko sati pred utakmicu BiH - Finska. 

Edin Džeko se nije oporavio i neće nastupiti protiv Finske. Potvrda je stigla u subotu ujutro.

Džeko je uvijek igrao srcem za reprezentaciju, najbolji je strijelac i igrač s najviše nastupa u našem nacionalnom timu te je od ogromnog značaja.

Rijeko ko u svijetu fudbala voli igrati za reprezentaciju svoje zemlje kao popularni Dijamant, ali danas je morao "podignuti ručnu" te neće biti na terenu.

"Uprkos mojoj ogromnoj želji i naporima medicinskog tima, ipak nismo uspjeli u našim zajedničkim nastojanjima da budem spreman za utakmicu protiv Finske.

Uprkos mojoj ogromnoj zelji i naporima medicinskog tima, ipak nismo uspjeli u nasim zajednickim nastojanjima da budem...

Posted by Edin Džeko on Saturday, November 13, 2021

Međutim, znam da će momci dati sve od sebe za pobjedu i da će na terenu ostaviti i posljedni atom snage za povoljan rezultat.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pozivam navijače da zajedno bodrimo momke, kao nikad dosad, jer podrška im je itekako potrebna i siguran sam da će im dati više snage za najbolji rezultat na terenu!

Sretno momci, idemo po pobjedu. Možemo mi to zajedno", poručio je kapiten bh. nacionalnog tima.

Top Komentari

Kugla
Toliko voli Bosnu da je prosto morao da odseli u Hrvatsku ko
0 15
Koba84
Samo ti odmori za Ukrajine.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti