BH Fanaticosi posjetili Savez i poručili da će bodriti Zmajeve u baražu

Vjerna podrška neće izostati

BH Fanaticosi posjetili Savez i poručili da će bodriti Zmajeve u baražu

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Predstavnici navijače grupe BH Fanaticos danas su bili u posjeti u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine.

Fanaticosi već godinama bodre Zmajeve širom svijeta, a najavili su da podrška neće izostati ni u narednim mečevima. Oni su danas razgovarali sa predsjednikom Saveza, Elvedinom Begićem, i generalnim sekretarom Adnanom Džemidžićem.

U prethodnih nekoliko utakmica Fanaticosi su bojkotovali mečeve naše selekcije, a nedostatak njihovog navijanja se itekako osjetio posebno na meču protiv Italije.

No, nakon današnje posjete Savezu predstavnici BH Fanaticosa su poručili da će pružiti maksimalnu podršku Zmajevima u susretima baraža za Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Naša selekcija 26. marta u Zenici igra polufinale baraža protiv Sjeverne Irske, a u slučaju pobjede ponovo ćemo igrati na domaćem terenu u finalu protiv boljeg iz duela Irske i Slovačke.

"Nakon prve utakmice i iskrene vjere u našu pobjedu nad reprezentacijom Sjeverne Irske, zajedno čekamo i spremamo se za finalnu utakmicu. Sinergijom huka sa tribina i zalaganjem igrača na terenu možemo stići do zacrtanog cilja, plasmana na EURO 2020", poručili su iz NS BiH.

Top Komentari

Rajvosa2019
Robert je usro i sefa i stanicu, navijaci su uvijek bili nas 12-ti igrac . Samo jos da proradi onaj nas bosanski inat - Irci nam nece moci odbiti pera na terenu
11 0
E.Car
Za dobar rezultat i odlazak na EURO2020 sve treba učiniti. Pa i cetnika primiti u reprezentaciji jer je dobro igrao uvijek realno. Od svih naših defanzivaca trenutno je najbolji, u najboljoj formi. Nije mi drago, pisao sam drugacije ranije ali za dobar rezultat je potrebno uraditi sve.
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi