Bh. fudbaler postigao majstorski gol u Sloveniji
Grega Wernig

Protiv bivšeg kluba

Bh. fudbaler postigao majstorski gol u Sloveniji

  Bh. internacionalac Amar Rahmanović postigao je fenomenalan gol u slovenačkom prvenstvu. 

U utakmici 13. kola Rahmanović je ušao u drugom poluvremenu, a da se za Celje njegovo uvođenje isplatilo potvrđuje i to što je u 71. minuti majstorskim golom donio izjednačenje protiv Kopra. 

Kasnije će se ispostaviti da je to ujedno bio i posljednji pogodak na utakmici, a svojom partijom Rahmanović je podsjetio na dane kada je upravo kao fudbaler Kopra prešao u januarskom prijelaznom roku u Maribor. 

Ipak, u Mariboru se nije pretjerano naigrao i nakon polusezone je prešao u Celje. Vrijedi podsjetiti da je tokom dosadašnje karijere još igrao za Istru 1961, Olimpic, Slobodu i Novi Pazar. 

Gol koji je pogledao Rahmanović pogledajte u nastavku (od 1:25). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi