Bh. fudbaler zbog 350.000 eura neće u Vojvodinu
Foto: FK Vojvodina/facebook

Lalatović ga je želio, ali...

Bh. fudbaler zbog 350.000 eura neće u Vojvodinu

Prije tačno pet godina gotovo neprimjetno iz Gradiške je u Lučane došao Miloš Šatara.

Nekadašnji juniorski i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine u Srbiji je veoma brzo pokazao svoj kvalitet i postao ujedno najtraženiji igrač Mladosti iz Lučana, a posljednjih dana njegovo ime se dovodi konstantno u vezu s potencijalnim transferom.

Za Šataru je ozbiljno zainteresovan osvajač Kupa Srbije, tačnije ekipa Vojvodine koja u njemu vidi dugoročno rješenje za štopersku poziciju, no u ovom trenutku cijeli posao je još daleko od realizacije.

Tako barem tvrde mediji u komšiluku, navodeći da je Vojvodinu "ohladio" odgovor koji je nakon interesovanja uslijedio iz Šatarinog kluba.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"U Vojvodinu se slilo 350.000 eura nakon prodaje Emila Rockova Fehevaru. I taman kada su se u klubu ponadali da bi sredstva mogli da potroše na više pojačanja, iz Lučana je stigao pomalo iznenađujući zahtjev da Mladost Šataru vrednuje isto koliko su i Lale dobile za golmana", piše, između ostalog, tamošnji Mozzart.

Zbog ekonomske situacije na Karađorđu taj novac nemaju namjeru dati, pogotovo što uskoro žele isplatiti nagrade za osvajanje kupa i trećeg mjesta u Superligi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi