Bh. klub raspisao konkurs za dovođenje pojačanja: Morate objasniti zašto želite igrati za ovaj tim

Imaju problema, pa se snalaze

Bh. klub raspisao konkurs za dovođenje pojačanja: Morate objasniti zašto želite igrati za ovaj tim

S. Mlaćo
Iz bh. kluba Lokomotiva iz Miričine dolazi nesvakidašnja objava.

Naime, iz člana Druge lige Sjever raspisali su konkurs za dovođenje novih igrača.

“Menadžment Lokomotive Miričina je zainteresovan za dovođenje pet novih igrača u predstojećem zimskom prelaznom roku za fudbalere, a može i ranije ukoliko su igrači slobodni. Svi zainteresovani mogu da kontaktiraju klub sa pismenim prijavama, kao i njihovim obrazloženjem zašto hoće i žele da igraju za Lokomotivu. Potrebno je u pismenoj formi dostaviti lične generalijske podatke (ime, prezime, godište, adresa, kontakt telefon, email adresa) i igračku biografiju za period u zadnjih 3-5 godina odnosno iskustvo igranja u drugim klubovima”, stoji u objavi.

Nedavno su iz ovog kluba pažnju na sebe skrenuli informacijama o navodnom ulasku investitora, međutim isti će sigurno biti razočaran ako pročita da kluba pojačanja traži na ovaj način.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Lokomotiva je trenutno na desetom mjestu nakon deset odigranih kola. U posljednjem kolu savladala je Slaven iz Živinica sa 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi