8

Komentari (8)

neznalac
nisam previse upucen u bih situaciju. sta na primjer fali stadionu rodeni ili kosevu da ispuni kriterije? a sta prema tome ima bijeli brijeg i stadion u modrici?
Adohordas
Neznam ni ja ali znam da su kriteriji parking(naravno ne za 5 auta)svacionice(po nekim uefinim glupim standardima),travnjak ,vip loza,pressice itd..mada mi to iskreno nidje veze drug sta npr lupam klub iz 3-4 lige osvoji kup(a klub kojinosvoji kup ide u evropu) i znaci zbog tih nekih kriterija nemogu igrat na svom stadionu nidje veze majkemi,po meni jerino mjerilo treba da je teren a ne da se moraju ulagati milioni pa nismo mi Real ili Barca,uefa mafija kako god nisu cisti mogu glavu dati
user1582327591
Bilino polje je 4. kategorija
JJRamzes
Ispunjava li ijedan stadion uslove za grupnu fazu recimo, mada su nasi klubovi miljama od toga
Mostarac94
Bilino polje i Pecara
Nanananaan
Ne ispunjava ni jedan jer nema 4 kategoriju kategorija 3 su Grbavica Pecara u Bilino Polje
hakim_ziyech22
Ne ispunjava nijedan 4 kategoriju, ali ako bi se neki klub plasirao mislim da bi dopustili da se igra na na stadionu 3 kategorije a to su Pecara, Bilino Polje i Grbavica.
JJRamzes
Hvala drug. Zanimalo me sta u slucaju da se neko plasira, mada tesko, ali navijam svim srcem da neko uspije. Obzirom koliko se ulaze i vodjenje politike dobro je zaradili smo 500.000€
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.