Poznati svi protivnici NK Čelik u narednoj sezoni Kantonalne lige ZDK
Zeničane očekuju brojna uzbuđenja u Kantonalnoj ligi ZDK, ali sigurno da će bez obzira na sve probleme biti prvi favorit za ulazak u viši rang takmičenja

U ponedjeljak žrijeb, prvensto kreće 22.avgusta

Poznati svi protivnici NK Čelik u narednoj sezoni Kantonalne lige ZDK · Zvanično

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik kao što je poznato naredne sezone će igrati u Kantonalnoj ligi ZDK. Konačno je i poznat zvaničan broj klubova koji će igrati u istom takmičenju s dojučerašnjim članom Premijer lige.

Kako su nam kazali iz Nogometnog saveza ZDK, u narednoj sezoni Kantonalna liga ZDK brojat će 11 klubova. Naravno da je Čelik najzvučnije ime i klub zbog kojeg će se ovaj rang takmičenja sigurno pomno pratiti u cijeloj državi. Osim Čelika koji je jedan od šest klubova iz Zenice, nastupit će još: NK Vareš, NK Novi Šeher, NK Proleter, NK Napredak Šije, NK Žepče 1919, NK Fortuna, NK Nemila, FK Borac, NK Sporting i FK Patriot.

Zenica će tako od 11 klubova u ovom takmičenju imati čak šest timova, koji će se boriti za što bolji položaj na tabeli.

Inače, žrijebanje takmičarskih brojeva bit će održano u ponedjeljak 3. avgusta u prostorijama NSZDK, kada će biti poznato i zvanični raspored za narednu sezonu, koja bi prema najavama trebala krenuti 22. avgusta.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Nema sumnje da nas u Kantonalnoj ligi ZDK očekuje mnogo uzbuđenja, ali svakako da će fokus biti na NK Čelik, koji je najveći favorit za prvo mjesto i ulazak u viši rang takmičenja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Jeste dosadni sa Čelikom pa ko ih **** ispali šta toliko pišete o njima ko da je to klub velicina Evropska
3 11
vanja8
Ali, fakat je mucno citati s kim igra sve Celik...Brz povratak u PL, gdje vam je i mjesto, želim...
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi