Ricardo Rodriguez odlazi u Holandiju

PSV postigao dogovor s Milanom

Ricardo Rodriguez odlazi u Holandiju

Novinar Sky Sporta Fabrizio Romano objavio je da Švicarac Ricardo Rodriguez (27) ima novi klub. 

Rodriguez, koji je u posljednje vrijeme u drugom planu u Milanu, dogovorio je sve uslove s PSV-om i uskoro će zvanično postati član ovog kluba.

Kako prenosi pomenuti izvor, Milan će na ime obeštećenja dobiti šest miliona eura.

Rodriguez je igrač koji je ove sezone upisao samo pet nastupa za Rossonere i bilo je jasno da se na njega više ne računa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je na San Siro stigao u ljeto 2017. godine iz Wolfsburga za 15 miliona eura, ali nije opravdao uloženui novac. Prije ova dva kluba igrao je još za Zurich.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi