Počela je velika akcija bh. navijača - Petev odlazi!

Krenuli su protesti

Počela je velika akcija bh. navijača - Petev odlazi!

Midhat Šljivak

Vatreni navijači Bosne i Hercegovine traže odlazak Ivayla Peteva s klupe fudbalske reprezentacije.

Ivaylo Petev se nije proslavio vodeći nacionalni tim Bosne i Hercegovine. Zmajevi igraju katastrofalan fudbal, a izgovori selektora i igrača za loše nastupe vrijeđaju inteligenciju svih navijača.

Najvatrenija navijačka skupina BHFanaticos večeras je započela akciju u kojoj traže odlazak Ivayla Peteva. Širom Bosne i Hercegovine postavljene su parole i fotografije na kojima piše 'Odlazi'.

Na ogradi ispred zgrade Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine postavljen je transparent izjave selektora Zmajeva "sudite mi po rezultatima' i očigledno da su BHFanaticosi presudili po onom što je htio.

Također, ispred kantonalnih i regionalnih Saveza postavljene su ili će biti postavljene fotografije Peteva, ali i čelnika FSBiH uz pitanje: Ko je sljedeći?

Oglasi

BHFanaticosi nemaju više strpljenja za ono što se dešava u bh. fudbalu, te su se odlučili poduzeti konkretne korake kako bi se nešto konačno promijenilo.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ivaylo Petev je reprezentaciju BiH preuzeo početkom 2021. godine. Vodio je tim u 15 utakmica i upisao je tri pobjede, šest neriješenih rezultata i šest poraza.

Ipak, igra bh. tima je poražavajuća. Navijača gotovo da nema na tribinama i svi žele da 46-godišnji Bugarin ode s klupe.

Top Komentari

Mackintosh
Petev ostani! Necemo da nas nepismeni ulicari vode, de ba ljudi ne sramotimo se, dovoljno je i ovako javnih ispada i sramocenja na svakom koraku
2 29
Siki_sa
Treba da Vico ode, lik je karijes bh fudbala
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi