BHFanaticosi okrenuli leđa Petevu: Odlazi!

Poruka vatrenih navijača

BHFanaticosi okrenuli leđa Petevu: Odlazi!

Midhat Šljivak

Bugarski stručnjak Ivaylo Petev (46) bilježi veoma loše nastupe na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Petev je preuzeo nacionalni tim BiH početkom 2021. godine. Obećao je velike stvari i njegova rečenica s predstavljanja i dan danas odjekuje u bh. javnosti.

"Sudite mi po rezultatima", rekao je tada Petev.

A rezultati su bili očajni. Tri mršave pobjede u 15 utakmica, očajna igra u većini nastupa bh. selekcije razbjesnili su navijače.

Radosti u javnosti pred utakmice reprezentacije nema. O tome dovoljno govore slike praznog Bilinog polja u prethodnim nastupima protiv Gruzije i Luksemburga i očigledno je da Petev više nema podrške među navijačima.

Najvatreniji navijači bh. selekcije, BHFanaticosi, poručili su na zvaničnoj stranici da je strpljenja nestalo. Podijelili su rečenicu koju je rekao i poručili su: "Odlazi".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Posted by BHFanaticos on Wednesday, April 13, 2022

Također, postavljena je i fotografiju članova rukovodstva Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i postavljeno je pitanje: Ko je sljedeći?

Top Komentari

enko
Teraj gov*a sa slike u kanalizaciju.divi im cafa.
4 0
makelele
Fanaticosi bitni Vici i savezu ko semafori na gta hahahhahaha kakve budaletine ufurane, koga boli neka stvar za fanaticose i sta oni misle opste da ce postici navijanjem i kritikovanjem saveza,,, ako imate muda odite napravite revoluciju, srusite savez, lako je udarat u prazno
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi