18

Komentari (18)

Shaba
SAVEZ NAPOLJE!!! Skandal za skandalom, malverzacija za malverzacijom. Sve samo da se unisti BH fudbal , liga i reprezentacija i od Borca na silu napravi Europski klub. Maloprije citam da je savez Borcu pred istek roka za licenciranje posudio 300 000 KM, da rijese dugove i dobiju licencu. 'Necete vjerovat' , al pokrice duga ce biti uplaceno iz UEFA nagrada za igranje u Europi, sto samo po sebi govori kakve ce namjestaljke bit i ove sezone. Pokusajte zamislit recimo da je Sloboda, Zeljo, Radnik Bijeljina, Celik, Olimpik,Mladost DK, Krupa, Gosk itd zatrazio ovakvu pozajmicu za vracanje dugova, i slicno kako bi to zavrsilo. Polahko i Munib i ekipa su svasta radili pa u cuzi zavrsili. I ovi ce uz Boziju pomoc.
Babajaga
Nije vam smetalo kada se igralo protiv Irana a smeta protiv Rusije! Kako vas mediji pumpaju mržnjom i kako vas okreću to je strašno!!!
DamirS
Ne razumijem te, jel to Iran vrši agresiju na neku državu ili nešto slično?
DadiG
Bojkot treba zapoceti odmah.
kukuruz
Igrači i treneri neka ne krenu putem prema Rusiju. Savez ne može kazniti sviju i ne može blokirati sviju ako zajedno svi bojkotuju. Savez je ništa bez igrača, trenera i navijača. Utakmica se neće odigrati ako ne idu, i savez to mora akceptirati.
DadiG
Problem je što mogu skupiti 16 igrača koji će pristati da igraju. Skupljaće ih po prvoj ligi šumske ako treba. Zato treba bojkot odmah prije utakmica sa Crnom Gorom i Rumunijom. Igrači i navijači. Nema odaziva dok se utakmica ne otkaže a drugi korak je smjena u savezu
user1644415954
To ste trebali uraditi kada je petev nelegalno izabran. Samo potpuno prazne tribine su ključ da se bagra otjera.
Zulfikar
Ruši savez, u bukvalnom smislu te rijeci.
C.Banks
Objavite im RAT braćo BHF. Ovi ljudi iz saveza se trebaju usrat u gaće kad BHF na njih navali
starmac
Uz taj datum svi pred Savez i istjerat bandu.USTAJTE FANATIKOSI i svi navijači klubova BOSNE i HERCEGOVINE.SVI PRED SAVEZ!
DadiG
Ma kakvi. Taj datum bi bilo kasno. Sve treba započeti odmah. Utakmica se ne smije odigrati uopšte pod našom zastavom. Ako se odigra odosmo u p.čku materinu u svakom smislu, ne samo u fudbalskom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti