Širom Bosne i Hercegovine pojavljuju se plakati: "Ivaylo, odlazi!"

Traži se otkaz selektora

Širom Bosne i Hercegovine pojavljuju se plakati: "Ivaylo, odlazi!"

Eldar Ganibegović

Bugarski stručnjak Ivaylo Petev i nakon najlošijih kvalifikacija u historiji naše selekcije odrađenih prošle godine, ostao je na klupi Zmajeva. 

Nezadovoljnih je bilo i tada tom odlukom, ali čini se da su loša izdanja u martovskim prijateljskim utakmicama protiv Gruzije i Luksemburga kap koja je prelila čašu, pa su najvatreniji navijači BiH sinoć krenuli u proteste.

Odzvanja još uvijek njegova rečenica "sudite mi po rezultatima" na predstavljanju početkom 2021. godine, a rezultati kažu da je do sada ostvario sami tri pobjede i to dvije u prijateljskim utakmicama (Olimpijska selekcija Kuvajta i Luksemburg), uz već spomenute najgore kvalifikacije.

Na ogradi ispred zgrade Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine postavljen je transparent izjave selektora Zmajeva "sudite mi po rezultatima' i očigledno da su BHFanaticosi presudili po onom što je htio.

Širom Bosne i Hercegovine postavljene su parole protiv Peteva i čelnika N/FSBiH, a u fotogaleriji s fotografijama koje su nam ustupljene možete pogledati kako to izgleda.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Gradovi iz kojih smo dobili prikazane fotografije su: Jablanica, Travnik, Zenica, Bihać, Tuzla, Gračanica, Lukavac, Srebrenik, Sanski Most, Maglaj i Tešanj.

Kako SportSport.ba saznaje, ovo ni blizu nije kraj akcije. Širom Bosne i Hercegovine očekujemo još ovakvih i sličnih akcija.

Top Komentari

Ajax11
Bravo BHF
8 0
kiki
Kad odu Vico i Petev BiH ce igrati svako SP i EP,klubovi ce nam igrati LŠ,EL i KL i prodavati mlade talente za desetine miliona eura, naši stadioni ce biti najmoderniji u evropi......
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti