U ponedjeljak sjednica Izvršnog odbora FSBiH, da li će se raspravljati o statusu Ivayla Peteva?

Sjednica zakazana prije sinoćnje akcije

U ponedjeljak sjednica Izvršnog odbora FSBiH, da li će se raspravljati o statusu Ivayla Peteva? · Saznajemo

Adnan Beganović

BHFanaticosi nezadovoljni radom Ivayla Peteva. Traže njegov odlazak, a za ponedjeljak je zakazana sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Najvatreniji navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine, BHFanaticosi, nezadovoljni rezultatima i igrama koje pruža naš nacionalni tim, sinoćnjom akcijom su zatražili odlazak s klupe Zmajeva bugarskog stručnjaka Ivayla Peteva.

Veliki broj bosanskohercegovačkih gradova sinoć je oblijepljen plakatima iz kojih se jasno može "pročitati" stav najveće bosanskohercegovačke navijačke skupine.

"Sudite mi po rezultatima" i Odlazi piše na plakatu na kojem je fotografija Ivayla Peteva, a ispod ovog plakata nalazi se i onaj na kojem su članovi Izvršnog odbora uz pitanje "Ko je sljedeći?

Poruke navijača su jasne. Jednostavno na klupi nacionalnog tima ne žele više bugarskog stručnjaka, a kako će i da li će na njihove zahtjeve odgovoriti iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine saznat ćemo uskoro.

Naime, kako SportSport.ba saznaje prije sinoćnje akcije zakazana je sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine za ponedjeljak, no na Dnevnom redu nema tačke vezane za status bugarskog stručnjaka.

Da li će sinoćnja akcija BHFanaticosa promijeniti Dnevni red i da li će se pod 7. tačkom "Razno" raspravljati o statusu bugarskog stručnjaka ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Dodajmo da je planirano da se na sjednici Izvršnog odbora između ostalog raspravlja i o najvažnijem projektu za bosanskohercegovački fudbal u historiji - potpunoj rekonstrukciji 12 glavnih terena u Bosni i Hercegovini.

Članovi Izvršnog odbora dobit će informacije o provedenoj proceduri izbora najboljeg ponuđača za navedeni projekat, a diskutovat će se i o prijedlogu cijena ulaznica za utakmice Lige nacije BiH - Rumunija i BiH - Finska.

Top Komentari

fukaraslana
Vico i Misimovic napolje
11 0
SonPen1946
SAVEZ NAPOLJE!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi