30

Komentari (30)

Chelsea1
Spremili recitaciju ?
likCedoGroba
MosaNjazri
Sve dabogda izgubili!
Bronson94
Bolje kuci ostat bit ce prijenos na tvU, ko ce se smrzavat ba u zenici
struja
Fanatikosi na strani Vice ( mogu nas diskvalifikovat ) jer upravo rade ono za sta njega optuzuju.
user1676312914
Na stadionu će biti hiljade zastava sa ljiljanima. Pjesma koja će se pjevati će biti ona koja je nastala pred izbacivanje prošlog Saveza, kada se orila na koševu zajedno sa Barbarezom i ostalim igračima....Ale ale, Savez napolje.. Ovo neće stati dok se ovi lopovi ne izbace iz Saveza. Do konačne pobjede! Bhf.
Convict
Sto su se ovi fanatikosi nesto uspalili mogli bi i batina dobit u Zenici.
user1680358782
Pozdrav Fanatikosima, molimo vas nemoj te utakmicu prekidati pustite da se na završi. A dati ultimatum FS da sami napuste svoje fotelje koje ne zaslužuju.I nema biše trojstva u fudbalu.Neka vode Savez pravi sposrtisti fudbala.Barbarez, Glavaš, Tomić,Bajević.Zatim imamo Sušića, Halilhodžića,Bolića,Ibiševića i niz ostalih. Kad su dobri ljudi nisu obojeni nacizmom neku budu sve jedne naci*****tno je da vole BiH i BiH fudbal.Onda će se znati ko će suditi, ne poštenim sudijama neće biti mjesta u BiH fudbalu kao i njihovom Vici.
rabodimis
A sto ono dodikovo stene ne dobi batina u Zenici ? Njega docekate sa osmijehom a BHF vam smetaju, stali ? XD
desnibocni
Vjerujem da si ti jedan od onih koji dijele batine po Zenici? Provjeri tastaturu, da ne zakaže kad bude najpotrebnije.
user1677191664
Kako ovi patriota nema kad nam ruse bosnu na entitetskim granicama sa dodikom,,kako onda nedodju paliti ,,i prekidati ,,malo sutra onda svi u misijoj rupi
BosanskaSvedska
Trg ljiljana! Bravo BHF
TurgutBayraktar
Ljiljani pa to je krscanski simbol (ne mrzim samo da je jasno) be haj srbi da to masu ali bosnjaci
jassony
De ne lupetaj gluposti
karlhajncbrazzzo
Bosanski ljiljan (žuti bosanski ljiljan; lat. Lilium bosniacum) je vrsta ljiljana koja raste na gorskim travnjacima i grmljem obraslim obroncima bosanskih i dinarskih planina. Naraste do visine između 30 i 90 cm. Cvate u svibnju i lipnju. Na vrhu stabljike obično se nalazi jedan viseći cvijet narančasto žute boje. Latice su debele i savijene unatrag. Prašnici strše. Raste na krškim grebenima od 1200 do 1900 m.
Kulla_Ado
Burazeru, Srbi nisu kriscani nego pravoslavci. just saying
Convict
Sv.Anto simbol ljiljan proguglajte.
Vrbaski
Pravoslavci su krščani tj. hrišćani. Vjerovatno si mislio Svetosavlje.
rabodimis
@karlhajncbrazzzo Nek si mu objasnio, svaka ti cast.. Nas ljiljan vazda bio.. I cvijece bi podijelili po vjeri da ikako mogu.. Previse se ljiljan k*rci i spaja ljude iz BiH-a, treba i njega popljuvat.. XD Ko zna kako je on spojio Srbe sa Bosanskim ljiljanom, pa mu fol cudno sto jos neko mase.. XD
Vrbaski
na Bosanskom grbu su Anžuvinski ljiljani koji simbolišu rodbinsku povezanost Kotromanića sa Anžuvincima. Tačno je isto da ljiljan simboliše sveto trojstvo i sv. Antu zaštitnika Bosne. Bošnjani tj. naši preci jesu bili redom: slavenski rodnovjerci, krstjani, krščani i hrišćani prije dolaska osmanlija i islama s njima. Rijetko koji narod ima tako bogato istorijsko i kulturno naslijeđe.
Doki
Prvo i osnovno ko je rekao kad kažeš bošnjak podrazumjeva muslimane? Riječ bošnjak podrazumjeva sve nacionalnosti koji se smatraju državljanima ove države pa kakva god da je. Naravno na žlost najveće patriote ispadoše foteljaši, koji žive na državnim jaslima i ubiru bogovske plate. Kad sam se sam izjasnio davno prije nekih 15-tak godina kao bošnjak tada je podrazumjevalo sve nacionalnosti a sad su okrenuli da je bošnjak ustvari podrazumjeva se musliman. Tako Bosna je od doba Kulina Bana i dobrih je dana, Tvrtka I Kotromanića itd... I naravno to je bogostavo kojim se nemože niko pohvaliti, u jednog gradu da u 500m imaju 5 različitih bogomolja i sve se i dan danas koriste u vjerske svrhe!!! Ko mi nađe i približno slično državu u kojoj je barem u jednog gradu tako, kapa dole a to je u Bosni kako kažu normalno.
E.Car
Takođe bi bilo lijepo da svi ponesu po jednu plišanu igračku i svi ubace u teren za djecu Palestine!!! Svi mediji će to da prenesu jer je Ronaldo tu!!! A poslije tog lijepog gesta zapaliti sve tribine bakljadama da se vidi do B.Luke!!!! UEFA će se onda zapitati sta se dešava!!!
bk123
Iskreno boli UEFU neka stvar za reprezentaciju BiH i slične nama....zna se da se samo paze "velike" reprezentacije...boli njih za ovu siću
E.Car
@bk123 ma nek im barem naplate velike kazne, kad oni od klubova mogu uzimat nek i njima UEFA.
Vrbaski
Zašto ne zapaliti Zenicu da se vidi do Moskve?
papagaj
Tako je eeeeeee BHF
Almir5556
Ljiljani i Palestina !!!
user1680358782
Treba sa ljiljanima i zastave Palestine.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.