Burna noć u Beogradu, Natchove teške prijetnje odjekuju Humskom: "Rekao mi je da podržavam..."

Izraelac je izgubio živce

Burna noć u Beogradu, Natchove teške prijetnje odjekuju Humskom: "Rekao mi je da podržavam..."

Admin Čaušević

Bivši kapiten reprezentacije Izraela i dugogodišnji veznjak Partizana Bibras Natcho se po drugi put našao u centru pažnje u kratkom vremenskom periodu. Ovaj put iznio je teške optužbe i uputio krupne prijetnje igraču Vojvodine Seidu Koraću.

Partizan nastavlja da reda loše rezultate. Crno-beli su upisali peti poraz u nizu te je plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka upitan. U Humskoj je slavila Vojvodina sa 3:2.

Susret je obilježio incident u kojem je Bibras Natcho izgubio živce te je uputio teške prijetnje Seidu Koraću nakon što je prethodno isprovociran od strane igrađa Novosađana.

Izraelac je u jednom trenutku doslovno eksplodirao te je na engleskom jeziku počeo govoriti da će ubiti nekog od igrača Vojvodine.

"Izvedi ga napolje, odmah, inače ću ga u*iti. U*it ću ga. Rekao je da podržavam to što Izrael u*ija ljude, izvedi ga napolje", vikao je Natcho prema klupi Vojvodine.

Iskusnog veznjaka je zatim počeo da smiruje trener Albert Nađ, dok je glavni arbitar meča Srđan Jovanović od Koraća tražio da se izvini.

Oglasi

Uputio je defanzivac iz Luksemburga izvinjenje međutim Natcho ga nije želio prihvatiti pošto je očigledno bio jako uvrijeđen.

Meč je bio prekinut na nekoliko momenta, a nakon što se izraelski veznjak smirio te vratio na svoju poziciju susret je nastavljen.

Podsjećanja radi, već mjesecima traje oružani sukob između Izraela i Palestine te mu se i dalje ne nazire kraj.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Inače, Natcho se i prije nekoliko sedmica našao u centru pažnje kada je žestoko kritikovao suđenje arbitra Pavla Ilića tokom ligaškog derbija Zvezde i Partizana kojeg je novi-stari prvak Srbije dobio sa 3:2.

"Danas je samo jedan čovjek pobijedio. Sramota je ovo što se dogodilo danas. Ovo je druga utakmica da ovdje igraju sa 12 igrača. Ako se uskoro neko ne probudi mi ćemo reći istinu", govorio je Natcho tada.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Govedo židovsko
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi