"Bičakčić nije produžio ugovor"
Foto: EPA

Demant agenta bh. fudbalera

"Bičakčić nije produžio ugovor"

Standardni reprezentativac BiH Ermin Bičakčić, ipak, nije potpisao novi ugovor s Hoffenheimom.

Naš fudbaler je u ovom bundesligašu još od 2014. godine, dosad je odigrao više od stotinu utakmica, a lani je nagrađen i novim ugovorom.

Ipak, na pojedinim portalima u međuvremenu se pojavila vijest da je Bičakčić s Hoffenheimom ponovo potpisao produženje saradnje, na još tri godine, ali to je njegov agent demantovao. 

"Ne znam gdje su se pojavile te informacije. Ugovor koji je potpisan prošle godine, a koji važi do 2022. godine, i dalje je na snazi", kaže nam Bičakčičev 'impresario' Rusmir Džebić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bičakčić je inače u Hoffenheimu jedan od miljenika navijača koji su mu, zbog njegove borbenosti i beskompromisnosti u igri, dali nadimak 'Iron Ermin'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi