Hoffenheim se vraća treninzima uz 'posebne' mjere
EPA

Kraj odmora za Bičakčića

Hoffenheim se vraća treninzima uz 'posebne' mjere

Fudbaleri Hoffenheima vraćaju se treninzima uprkos epidemiji koronavirusa, prenijeli su njemački mediji.

Uslijed koronavirusa u Njemačkoj su sva takmičenja obustavljena do kraja aprila, a iako je upitno hoće li se prvenstvo uopšte nastaviti, u Hoffenheimu žele ostati u formi.

Mediji iz Njemačke objavili su da u ovom klubu 'pale motore' i da će početi sa treninzima nakon dvosedmične pauze, a radit će po sličnom modelu kao i fudbaleri Borussije Dortmund koji su se ranije odlučili na isti potez.

Ermin Bičakčić i saigrači će raditi u manjim grupama uz veliki nadzot stručnog štaba i uz maksimalne higijenske mjere. Također, vodit će se računa i o razdaljini između igrača koji će raditi u parovima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S radom u narednim danima planira početi i Werder.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti