Bičakčić umalo postao heroj Hoffenheima

Dobio visoku ocjenu za svoj nastup

Bičakčić umalo postao heroj Hoffenheima

Susret 15. kola Bundeslige između Hoffenheima i Borussije M'Gladbach završen je bez pogodaka.

Gledajući stanje na tabeli ovo je bila najizjednačenija utakmica dana u Bundesligi. Klub iz Sinsheima je bio blagi favorit, pogotovo s Kramarićem u formi života koji je poentirao devet puta u jednako toliko uzastopnih utakmica, ali na kraju meč je završen nepopularnim rezultatom 0:0.

U prvoj postavi Hoffenheima bio je naš reprezentativni stoper Ermin Bičakčić koji je odigrao odličan meč. Malo je nedostajalo da 'Čelični', kako ga zovu u Njemačkoj, postane i heroj svoje momčadi jer je u sudijskoj nadoknadi imao dvije odlične prilike u svega nekoliko sekundi razmaka.

Prvo je Bičakčić dobro šutirao glavom poslije ubačaja Debirbaya, a nakon što je golman Borussije (M) intervenisao, lopta se ponovo odbila u noge bh. nogometaša, no on ju je iz skoro ležećeg stava poslao pored gola.

Od strane specijaliziranog portala Sofascore.com Bičakčić je s ocjenom 7.5 bio među najboljim igračima Hoffenheima uz Demirbaya i Bittencourta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti