Biće suza u Napulju ako PSG ostvari svoj najnoviji plan
(Foto: EPA) Lorenzo Insigne igra sjajno u dresu Napolija i ove sezone, pa je tako u 11 utakmica u svim takmičenjima postigao osam golova.

Insigne na meti Parižana

Biće suza u Napulju ako PSG ostvari svoj najnoviji plan

Napoli je prije dva dana zamalo srušio moćni PSG. Izvukli su se "Sveci" u posljednjim minutama utakmice i došli do remija (2:2). Čini se da je trener PSG-a upravo na ovoj utakmici opasno "bacio oko" na heroja Napolija, Lorenza Insignea.

Već odavno se špekuliše da se Neymar pokajao zbog dolaska u PSG, te da se nada što skorijem povratku u Španiju, s tim što postoji šansa da ovaj put obuče dres Reala.

Ukoliko se to desi, PSG ne želi biti nespreman, pa se na Parku prinčeva već razmišlja o mogućim pojačanjima u slučaju Neymarovog odlaska.

Navodno je Tuchelova želja sjajni ofanzivac Napolija Lorenzo Insigne, koji je postigao gol protiv njegovog PSG-a prije dva dana. Insigne je već odavno glavna uzdanica Napolija za koji igra od "malih nogu", ali PSG sigurno ima dovoljno finansijske moći da ubijedi klub sa San Paola i gazdu De Laurentiisa da prodaju omalnog majstora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, pitanje je da li 27-godišnji italijanski reprezentativac želi napustiti Napoli. Ukoliko se to desi jasno je da će navijači ovog kluba biti itekako razočarani.

Lorenzo Insigne je za prvi tim Napolija do sada upisao 275 nastupa u svim takmičenjima. Positgao je 71 gol i upisao 64 asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi