Bielsa davao izjavu, niko nije mogao da se suzdrži od smijeha

Novi trener Leedsa

Bielsa davao izjavu, niko nije mogao da se suzdrži od smijeha

E. Škorić

Leeds želi da se vrati u Premier ligu, pa je nekad slavni engleski klub na klupu postavio Argentinca Marcela Bielsu.

Igrači su, po njegovim uputama, skupljali smeće tri sata kako bi cijenili naporan rad onih koji plate ulaznice da ih gledaju.

Njegov način vođenja ekipe dopao se mnogima u Leedsu, ali njegov engleski je priča za sebe. Pred početak prve utakmice u novoj sezoni Championshipa, Bielsa se mučio s davanjem izjave.

Pokušavao je sam da odgovori na engleskom na pitanja novinara, ali sve je na kraju ispalo urnebesno. Inače, njegov Leeds je slavio s 3:1 protiv Stokea.

Top Komentari

meho
Ma nisu Englezi seljaci da se smiju izgovoru kao Balkanci. Razumljivo je da neko ne razumije i ne prica nematernji jezik.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi