Bielsa naružio prevoditelja koji je poslušao bez razmišljanja

Leeds izgubio od Liverpoola

Bielsa naružio prevoditelja koji je poslušao bez razmišljanja

Admin Čaušević

Marcelo Bielsa je jedan od najstarijih menadžera koji će ove godine raditi u Premiershipu. Argentinac ima 65 godina. 


Bielsa već neko vrijeme sjedi na klupi Leeds Uniteda, ali engleski jezik još nije savladao pa s medijima i igračima i dalje komunicira uz pomoć prevoditelja.

U prvom kolu nove sezone povratnik u Premiership je gostovao Liverpoolu. Gosti su pokazali zube Redsima, ali je šampion na kraju slavio s 4:3.

Simpatična scena viđena je poslije utakmice tokom davanja izjava kada je Bielsa zagalamio na svog asistenta da bude glasniji.

Dok je prevoditelj pričao na engleskom i prevodio Bielsine riječi popularni Luđak ga je pogledao i povišenim tonom mu rekao da priča glasnije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kakva je bila reakcija prevoditelja? Pa pogađate. Poslušao je bez razmišljanja.

"HABLE MÁS FUERTE" 😂😂 El Loco Marcelo Bielsa, señoras y señores 😅

Posted by Diario Olé on Saturday, September 12, 2020

Top Komentari

Salihović23
Pa dodaj mu mikrofon Bielsa, a bas ga je fino zamolio.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi