Kada ćemo i hoćemo li ikada dočekati taj dan?

BiH u društvu "sila" koje nikada nisu igrale na Evropskom prvenstvu

15

Komentari (15)

Trpim
Ako nam Njemačka napravi par igraća OPET, poput Misimovića, Salihovića, Ibiševića itd. E tek onda se možda negdje kvalifikujemo. A do tada može se sve zaboravit i igraći i trener i savez. U ostalom mi smo pretplaćeni da gledamo TV i da navijamo za druge Reprezentacije.
Mepa
Koliko znam i Stbija nikad nije igrala Euro kao samostalna drzava.
Tmm1987
Kakvo duzno postovanje, pa sve nabrojane ekipe za klasu kvalitetnije od nas
Dobar,Los,Zao
Dok nam Savez vodi saobraćajni tehnićar , a ne ćovjek iz fudbala,nikad a mozda i ni tad,a i nasi se trude nema sta,zapinju da se plasiraju.
Bohemia
Savez ne treba da vodi neki bivsi ihrac, vec uspjesan menadzer ekonomista. Zabfudbalere subrezervisane neke druge funkcije
DeteVi
Pa ja, ko će drugi. Savez, selektor, pojedini igrači, blablabla. Halo ba ljudi, smirite strasti i nemojte tražiti uvijek nekog krivca i misliti da smo velesila u fudbalu. Zašto da se ne pomirimo s tim da jednostavno nemamo kvaliteta. Tačka.
Slobodas
Savez napolje !
Realist
Izabrano društvo nema šta
Sadik82
Cuj Begic kriv. Taj Begic je bio sef saveza kad smo najjaci bili pa kao sto mu tad nisam davao zasluge za te uspjehe necu ga sada ni kriviti zbog ovog cirkusa. Za sta da krivim savez? Dosli smo na prag plasmana na Euro a ovi iz saveza angazovali legendu Duleta da to isprati do kraja. Na papiru potez za 10. E sad to sto se kasnije ispostavilo da je Dule trener cije je vrijeme davno proslo koji ocigledno nije mogao inspirisati ekipu i koji je probao cca 40 igraca od kojih je 38 bilo promasaj nije savez krivac, bar ne glavni.
milivoje
Dok kriminalce iz saveza ne počnemo žive hvatati i lomiti ruke i noge,nema boljitka. Pospremanje!
Uranija
Narod zna milivojeeeee...
nedoni46
kakvo duzno postovanje, ubila nas Finska nogama
2323
Pa sta ste vi mislili kad se utalili Begic i Vico da je to donijelo napredak..obojica nikad nisu ni macku s praga sutnuli a oni vode vec duze vremena Savez...Zato sta vas tu iznenadjuje...I JOS gore ce biti ...
Uranija
Eto vico i begić su krivi a selektori i fudbaleri nisu...kako možeš nešto što je 10% krivo da spominješ a onih 90% da ne spominješ...moraš malo realniji biti ALI OVE KVALIFIKACIJE SU IGRALI IGRAČI SA SELEKTOROM
BlueBoys
Nikad se plasirati necemo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.