Fince čeka pakao: Navijačima dozvoljeno unošenje rekvizita

Zmajevi će imati sjajnu podršku

Fince čeka pakao: Navijačima dozvoljeno unošenje rekvizita

Haris Zilić

Fudbalsku reprezentacijua BiH sutra u Zenici od 15 sati očekuje kvalifikaciona utakmica protiv Finske.

Zmajevima trijumf  "otvara" vrata baraža za Mundijal 2022. godine, a imat će i podršku sa tribina Bilinog polja koje će biti ispunjeno do posljednjeg mjesta.

Povodom sutrašnje utakmice NFSBiH izdao je važno saopštenje za navijače.

"Besplatno antigensko testiranje u organizaciji NS/FS BiH vršiće se na dan utakmice sa Finskom (13.11.2021.) u periodu od 08:30 do 14:30 sati na platou ispred hotela Internacional, iza sjeverne tribine stadiona Bilino polje.

U tri trijažna šatora nalaziće se ukupno 18 punktova za brzo antigensko testiranje. Da biste se testirali obavezno je da pokažete ulaznicu za utakmicu Bosna i Hercegovina-Finska.

Još jednom napominjemo da brzo antigensko testiranje nije obavezno za gledaoce koji već imaju sopstveni negativan antigenski test (ne stariji od 48 sati) ili PCR test na COVID (ne stariji od 48 sati) ili potvrdu o prebolovanom COVID-u (ne stariju od šest mjeseci) ili potvrdu o vakcinaciji.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Na zahtjev NS/FS BiH Krizni stab Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona je izmjenio Odluku te je gledaocima dozvoljeno unošenje navijačkih rekvizita poput šalova, kapa, zastava, transparenata i sličnih rekvizita.

Susret BiH - Finska igra se u subotu sa početkom u 15:00 sati", stoji u saopštenju NFSBiH.

Top Komentari

user1614932756
Da ih hocemo razmontirat 4:0 sam da onog pukkia naucimo pameti
5 0
BBB25
Odigraš dvije dobre utakmice i sve se zaboravi. Nikom više ne smeta Vico,Petev,kriminalni F/N Savez... Neće biti biti transparenata protiv saveza i Vico odmah sve dopusti. Nedo Bog lošeg rezultata sutra,eto nam opet "Covida" i mjera na stadione
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi