Petev ne prestaje iznenađivati sastavom: Za Finsku spremio ofanzivu!
FOTO: D. Kurbegović

Poznat sastav

Petev ne prestaje iznenađivati sastavom: Za Finsku spremio ofanzivu!

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras završava junski dio u novoj sezoni Lige nacija.

U četvrtom kolu u Zenici na Bilinom polju dočekujemo selekciju Finske i trijumfom bi napravili ogroman korak prema prvom mjestu u grupi i plasmanu u Ligu A naredne sezone Lige nacija.

U prvom kolu ove dvije selekcije odigrale su susret u Helsinkiju koji je završen rezultatom 1:1.

Poznati je sastav naše selekcije za večerašnji meč u Zenici,a selektor Ivaylo Petev igrat će ofanzivno kao nikada do sada.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

BOSNA I HERCEGOVINA: Šehić, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kolašinac, Stevanović, Pjanić, Krunić, Prcić, Duljević, Menalo, Džeko.

Podsjetimo, u prošlom kolu naša reprezentacija remizirala je u Podgorici sa Cnrom Gorom rezultatom 1:1, dok je Finska poražena u gostima protiv Rumunije sa 1:0.

Top Komentari

Strankameprati.
Nek podnese ostavku pa nek nas onda iznenadi
17 6
MaDaj
Tip stavi imena na zid pa gadja pikadomda bi izabrao sastav hahahah
13 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi