Najavljen je sastav Nizozemaca u Zenici i izgleda pakleno

Žele pobjedu u Ligi nacija

Najavljen je sastav Nizozemaca u Zenici i izgleda pakleno

Edmir Škorić

U Zenici će od 18.00 sati svoj meč Lige nacija odigrati BiH i Nizozemska.

Gosti predvođeni novim selektorom Frankom de Boerom dolaze kao veliki favoriti, a sastav koji je objavljen u nizozemskim medijima jasno potvrđuju zašto je to tako.

Ukoliko ne bude nepredviđenih promjena, na teren Bilinog polja Nizozemci će istrčati u sastavu: Cillessen, Blind, Van Dijk, De Vrij, Dumfries, Frenkie De Jong, De Roon, Wijnaldum, Promes, Berghuis i Luuk de Jong (moguće da ipak počne Malen umjesto njega).

Nema Memphisa Depaya jer je suspendovan, a De Boer je također odlučio odmoriti Donnyja van de Beeka i napravio je nekoliko izmjena u odnosu na nedavni meč s Meksikom.

Također, Nizozemci su "odredili" i BiH sastav, ali su očigledno samo "kopirali" naših početnih 11 iz meča protiv Sjeverne Irske. Mi vjerujemo da će Dušan Bajević ipak napraviti određene promjene.

Šehić, Cipetić, Ahmedhodžić, Saničanin, Kolašinac, Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić, Višća, Krunić i Džeko je bh. tim koji predviđaju nizozemski novinari večeras.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Možemo li prirediti iznenađenje? Kvote na Zmajeve su ogromne, pogledajte čitavu ponudu na sajtu MOZZART kladionice!



Top Komentari

Sucro
Ako ovo ne možemo pobijediti onda stvarno nismo ni za šta
18 0
Dtox
Dok je Visca u prvih 11 mi svakom mozemo zabiti bar 1 gol..
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi