19

Komentari (19)

Mele
Dobice priliku i drugi, Visc je preumoran, bice na klupi..
87618
Pa i nisu bas neka zvucna imena 1-2 igraca i to je oto , ostalo prosjek , mozemo ih dobiti , samo ozbiljno prici ovoj utakmici .Mexikanci su ih pobjedili , zasto ne i mi.
Dobar,Los,Zao
Gaće mi se tresu od ovakvog sastava,a tek nasima...
Arnel925
Bezveze ekipa. Sve prosječani igrači osim Van Dijka. Ostalo prosjek sto bi mogao završiti i na klupi u svojim klubovima ako ćemo realno
JointUnion87
Kao dugogodišnji član BHF-a, još od 2003. putovao sam širom Evrope (da, iz BIH) bodreći našu reprezentaciju. Ali smradovi to ne znaju cijeniti. Polovne igre, manjak požrtvovanosti, bez discipline, dovele su nas gdje trenutno jesmo (i gdje realno i pripadamo). Blamaža protiv Sjeverne Irske je kap koja je prelila moju čašu kad je u pitanju nogometna repka i zakleo sam se Allahom i ponovo se kunem da me više ne zanimaju i da ih više nikada neću gledati. Vama koji ćete se i večeras nervirati želim sreću. Ne gubite nerve, nisu vrijedni toga.
Dobar,Los,Zao
Aferim burazeru,to su kolaći igraći!
Tz_Niko75
Jasko cologne
A hoćemo biti pušiona
Barbarez9
Nikoizniceg
Ove i možemo dobiti, jači su pa se naložimo :D
Beclija90
Nisu ovi jaci od nake sjv. Irske... idemo
Tas14
Treba staviti Ahmedhodžića i Hadžikadunića kao tandem štopera. Umjesto Višće staviti Tatara
Dtox
Dok je Visca u prvih 11 mi svakom mozemo zabiti bar 1 gol..
user1579786451
Al samo jedan,ne vise ?
Dtox
Dobar,Los,Zao
A primiti dva minimum.
Sucro
Ako ovo ne možemo pobijediti onda stvarno nismo ni za šta
Keno
Bolja je reprezentacija i treba da nas pobjedi. Protiv irske i brojnih drugi slabih protivnika smo davno dokazali da nismo ni za sta
Sucro
Bolji jesu svakako al samo na papiru, nije Holandija kao nekad. Mislim da ih se može pobjediti večeras.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti