"BiH ima vrhunske fudbalere, ali mi i želimo igrati protiv takvih"

George Saville pred meč Lige nacija

"BiH ima vrhunske fudbalere, ali mi i želimo igrati protiv takvih"

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu igra u gostima protiv Sjeverne Irske utakmicu prvog kola Lige nacija.

Izabranici Roberta Prosinečkog već nekoliko dana se nalaze u Sarajevu gdje se pripremaju za meč sa Sjevernom Irskom, a naši momci će sutra put Belfasta gdje će se u subotu igrati meč Lige nacija.

Pred ovu utakmicu vezni igrač Sjeverne Irske, George Saville, izjavio je da je njegov tim spreman za okršaj s Bosnom i Hercegovinom, te da očekuju da će s pobjedom početi novo takmičenje.

"Jasno je da nam je cilj da što bolje otvorimo ovo takmičenje. Želimo se plasirati na Evropsko prvenstvo i bilo bi odlično da to uradimo već kroz Ligu nacija. BiH ima vrhunske fudbalere, ali uvijek želite da igrate protiv takvih i da pokažete koliko možete. Cilj nam je da igramo nejbolje što možemo i vjerujem da ćemo doći do pobjede", rekao je Saville koji je saigrač Muhameda Bešića u Middlesbroughu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjećanja radi utakmica između Sjeverne Irske i Bosne i Hercegovine igra se u subotu od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti