13

Komentari (13)

Ecosport
1:2 protiv Italije nije loše, naravno da su Talijani bolji sto puta. Trebali su se pozvati i neki drugi igrači, ali puno bolja igra u drugom poluvremenu i to je ekipa koja bi trebala igrati od prve minute. Bez Zubanovića, preloš je. Protiv Vice se teško može. Još sad kad stavi Maksimovića za selektora, tu je definitivan kraj. Prodavat će se RSovci i to je to. Talijani iskoristili svoje kornere, mi nismo svoje jer smo slabi u skoku.
Eduard
Zmajici realno igraju za kur*c! U tri utakmice kuci nisu pokazali je*eno nista. Danas su trebali primiti 5 komada. Jadna nam je buducnost reprezentacije ako ce se ovako dodjeljivati pozivi.
davide.azzurri
Sve dok je genocidne vlascadi u i oko reprezentacije crno nam se pise
Kladionicar_iz_mira
Kad igra pola igraca iz RS, kad je selektor neznalica, kad se igraci zovu preko menadzera i Vice, kad brani rezervni golman Borca, umjesto prvog golmana Sarajeva, kad se zovu igraci koji uopste ne igraju u svojim klubovima, kad novinari sute o svemu i kad je supak na celu saveza, dobijes to da te uzima ko stigne.
zgembo.popuslic
Tacno tako. Pozvo trojicu iz inostranstva od kojih jedan igra u Hrvatskoj a jedan u Srbiji, ako se to moze smatrat inostranstvom :) Ostalo igraci lokalnih menadjera koji za par stoja ubace svog igraca u reprezentaciju.
King_Kenny
@zgembo.popuslic ...jedina mi je utjeha sto nemaju koristi od tog guranja jer te panjeve nece niko ziv kupiti,svima je jasno koliko smo mi neozbiljna reprezentacija i da poziv u nju ne znaci nista...vide svi o kakvim nekvalitetnim invalidima se tu radi,rezultati prodaju igrace,a oni ih nemaju.
2323
Pa cvjecar iz Banjaluke platio Starcevicu da mu pozove opet sina a on u BL klubu nije mogao igrati 1.ligu RS.sada ga odveo u Hrv.i tamo platio da mu sin sjedi na klupi ..smijurija Marjanovic
Sile1946
E cuj zmajici, postoji li mogucnost da me banujete da ne slusam ovakve gluposti
burazengija
pjanke.sa
Hahahaha kaze sklonite me kad ne umijem sam hahahahahah
Mackintosh
Svi nas guze ko ravaku. Ceif im
zgembo.popuslic
Ko nije igro protiv nas nije nas ni dobio :)
Savage
@zgembo.popuslic hahhahaa jaaoo jaaoo careee popravi mi dan. Dobarrr, odlican komentar..pozzz kralju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.