Kvota na BiH protiv Kostarike je ogromna
Foto - EPA

Odlična prilika

Kvota na BiH protiv Kostarike je ogromna

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Zenici igra prijateljski meč protiv selekcije Kostarike.

Zmajevi će u ovom duelu tražiti prvu pobjedu nakon godinu i po, a ono što treba svakako istaći je da pored terena neće biti selektor Ivaylo Petev, koji je pozitivan na virus korone.

Na terenu neće biti najvećih zvijezda koji će se odmarati za meč protiv Francuske. Šansu za igru će dobiti igrači koji nisu nastupili u Finskoj, pa nije nikakvo čudo što je kvota na BiH u kladionici Mozzart ogromna.

Tako uloženi novac možete uduplati ako odigrate na selekciju BiH, a i pored toga što će igrati bez velikog broja zvijezda, Zmajevi su favorit.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kvota u Mozzartu na Kostariku je također ogromna i vidjet ćemo kakav će rezultat na kraju biti.

Prognozirajte utakmicu BiH - Kostarika. Prognozu OSTAVITE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije