11

Komentari (11)

Hajde Petev kad si vec zvao Pirica u reprezentaciji, hajde matereti pozovi i mene ha ha ha. .ebem ti golmana koji se baca kada lopta udje u mrezu, pa ovakvih golmana kao sto je Piric mozes lopatom nakupiti u BH premijer ligi.
saju701
Sta kaze kapiten sto se ne zove Djuric ?E kapitenu moj ne valja ti posao.
Pajkan
Duljevic je najmanji problem.Nego gdje Djuric?
user1644415954
Vjerovatno nije podoban!!!
enko
Jos jedan dokaz da nije samostalan u radu ili uzima od menadjera sad je stvarno pretjerao sa ovim duljevicem .pa radovac je za njega kralj i ovaj mali varesanovic.zatio ce trivine biti prazne.
Gr0hot
Sad cemo ih sve dobit. Naljutio se Petko
user1613662710
Duljevic je medju losijim igracima sto je ikad zaigrao za reprezentaciju
amza
Piric duljevic itd pa zar vise nije sramota i nih i njihovih mensdzera i saveza sto ih zovu
Travutre
Kad neko spomene ime Haris Duljevic ospem se sav. U nasoj Premier Ligi BiH ima bar 20 igraca boljih od njega.Covjek gdje god je dosao bio je na klupi. Uz sve to kad se sjetim one tekme protiv Finske kad je tek usao u igru u 80' minuti kad ga je Pukki pretrčao kao da ne postoji.A taj isti Pukki igrao 80' minuta punim tempom. Dok god menadzeri guraju svoje igrace u repku od nas nema hl****. Nasa repka je spala na ovaj nivo bas upravo zbog ovakvih kao Duljevic.
gogs
Ja se ospem kak vidim da ti komentarises
SeoRusilac
Savez napolje, Vico pe d.er.u
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.