Petev nije dao izjavu, osjećao se loše: Musa kratko prokomentarisao utakmicu
FOTO: T. Hebib

Očekuje se bolja atmosfera u narednom periodu

Petev nije dao izjavu, osjećao se loše: Musa kratko prokomentarisao utakmicu

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine uz dosta muke savladala je Luksemburg u prijateljskoj utakmici sa rezultatom 1:0 golom Edina Džeke u 86. minuti meča.

Izjavu po završetku utakmice za Novu BH dao je pomoćnik u sturčnom štabu naše selekcije Slaven Musa obzirom da se selektor Ivaylo Petev loše osjećao.

"Evo pobjeda na kraju, bilo je teško. Prvo poluvrijeme smo imali nekoliko prilika koje je bilo teže promašiti. Vidjeli smo da nam nedostaje igrača iz veznog reda. Momci su dali maksimum, digli smo se nakon Gruzije i očekujem puno bolju atmosferu u junu", rekao je Musa i dodao:

"Znate da su to igrači koji igraju velikim klubovima, imaju oni dosta pritiska, tereta od javnosti. Evo danas smo slavili, hvala navijačima ovoj omladini, djeci koji su davali veliku podršku. Na kraju krajeva dali su nam snagu da upišemo trijmf."

Top Komentari

Ajax11
Loše se i ja osječam od kada njegove tekme moram trpiti
8 0
user1646132339
Loše se on osjeća od kad je došo šta će reć tele jedno bugarsko
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi