Musa: Igrači su zdravi i spremni to je najbitnije

Trener u stručnom štabu naše selekcije

Musa: Igrači su zdravi i spremni to je najbitnije

Haris Zilić

Dva dana dijele Zmajeve od važnog kvalifikacionog meča protiv selekcije Finske.

Trener asistent u stručnom štabu „A“ tima Slaven Musa u video prilogu govori o pripremama i predstojećoj utakmici.

"Ono što smo planirali odradili smo. Imamo još dva treninga i tu ćemo prenijeti sve zamisli, taktičke, kako napadačke tako i defanzivno", rekao je Musa i dodao:

"Znamo sve o Fincima, analizirali smo ih, pogotovo ovu utakmicu protiv Ukrajine. Posebna prijetnja će biti od Pukkija, ali ima tu još kvalitetnih igrača. Održat ćemo sastanak sa igračima i dogovoriti sve detalje. Bitno je da su igrači sprmeni i zdravi."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Trener asistent u stručnom štabu „A“ tima Slaven Musa u video prilogu govori o pripremama i predstojećoj utakmici...

Posted by Nogometni savez Bosne i Hercegovine on Thursday, November 11, 2021

Duel Bosna i Hercegovina - Finska igra se u subotu 13. novembra na stadionu Bilino Polje u Zenici sa početkom u 15 sati.

Top Komentari

King_Kenny
...meni je najbitnije da u reprezentaciji imamo takvog strucnjaka kao sto si ti,koji je na to mjesto dosao zahvaljujuci nacionalnom kljucu.
5 1
ghast0
Po prvi put da se ne spomene atmosfera... aferim
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi