11

Komentari (11)

user1655831611
Derbi kola Zrinjski Sarajevo hahahah nemoj te nasmijavati vise protiv Zrinjskog ne postoji derbi to je uvijek lagana i rutinska pobjeda
dsimic
Bojim se da Njegomirović me ošteti Borac.
user1675926959
Jeli delegiran onaj sudija što je jučer Tuzlu izmasakriro na Koševu??
hzsg
Jeli mislis na onog sudiju što je Sarajevu poništio cisti gol upravo na sinocnjoj utakmici, Ili si mozda mislio na sudca iz Bjeljine što je prošle sedmice u Trebinju poništio cist gol Sarajeva (Avramovskog) protiv Leotara, ili si mozda mislio na sudiju koji je ponistio cist gol Sarajeva pritiv Sloge prije 14 dana i oštetio Sarajevo za 2 boda na pravdi boga.
user1675926959
Zna se da vi do drugog gola nikad nebi ni došli već je morao još veći cirkus napraviti.To je čista kompenzacija za onaj gol protiv Sloge što je poništio.Sa ovakvim suđenjem na svim terenima nigdje nećemo stići.Zna se sve ko ide u Evropu ko ispada i tako svake godine....
hzsg
Smjesan si drug, cuj zna se da nebi nikad došli do drugog gola, možda bi dali još 4...? Ali cinjenice su da smo dali dva regularna gola, a primili jedan regularan. Sve što ti govoris spada u red naucne fantastike ili bolje receno spada u domen BABE VANGE ili još bolje receno "Što je babi milo to joj se i snilo".
user1675926959
Prijatelju pratiš fudbal pogotovo pratiš naš fudbal pa onda znaš kako to ide kod sudija da se ne lažemo....Pokopaj jednu ekipu pa kad budu gubili 2::0 ili 3:0 sviraj penal za tu pokopanu.Navodim primjer Jučerašnji sudija šta je uradio je za zatvora u najmanju ruku jer je dva čista gola poništio.Samo kažem da je bilo 1:1 pitanje je dali bi bilo 2:1 na kraju.Ovako je ljude uništio baš kako je i onaj vas protiv Sloge Ništa manje
hzsg
Sve se slažem sa tvojim zadnje napisanim tekstom...! Ali pogledaj kako si zapoceo sa svojim prvim komentarom na tekst,o delegiranim sudijama za naredno kolo, citiram "Jeli delegiran onaj sudija što je jučer Tuzlu izmasakriro na Koševu??" Zar nije žalosno, da samo navodiš da je masakrirana Tuzla City, a nigdje ne navodiš kako je Sarajevo oštećeno ili izmasakrirano u istoj toj utakmici, a i u ranijim utakmcama koje sam vec naveo. U NAJMANJU RUKU TENNDENCIOZNO, NAVIJAČKI ILI JOŠ BOLJE REČENO MRZILAČKI PREMA SARAJEVU.. Prijatno i svako dobro.
user1675926959
Tek kada baciš kritiku kada je protivnik tvoje ekipe oštečen onda možemo realno komentarisati i ostale lakrdije.Jutros na kafi sa 4 pitara sjedim i sva četvorica koja su jiče bila gore kažu da je sudija napravio masakr.To su realni navijači koji kažu kad je sudija pomogao neopravdano njihovoj ekipi.Govorim generalno da se ne šilji samo jednim,već svima manje ili više...Svako dobro i tebi i sve najbolje..
papagaj
Poslije one lakrdije u Trebinju Gogovic ponovo sudi aferim saveze svaka vam cast
user1605368976
Sabrija po zadatku da Velež uništi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.