Nove cijene za Zmajeve: Drastičan skok za jednog igrača, Pjanić neće biti najskuplji naš fudbaler
FOTO: D. Kurbegović

Nemamo igrača koji vrijedi deset miliona i više

Nove cijene za Zmajeve: Drastičan skok za jednog igrača, Pjanić neće biti najskuplji naš fudbaler

Haris Zilić

Ugledni Transfermarkt ažurirao je danas cijene bh. reprezentativaca.

Nakon novih ažuriranja cijena je drastično porasla Radetu Kruniću i sada fudbaler AC Milana ima vrijednost od devet miliona eura i očekuje se da do narednog ažuriranja cijena još poraste što znači da će Krunić biti najvrijedniji bh. fudbaler.

Miralemu Pjaniću cijena je pala i sada vrije 9,5 miliona eura i još je u opadanju obzirom na status u Besiktasu i igre u prethodnoj sezoni.

Na trećem mjestu je Ermedin Demirović sa 7,5 miliona eura, a četvrti najskuplji bh. reprezentativac je Amir Hadžiahmetović sa cijenom od sedam miliona eura, a i to može još narasti ako realizuje transfer u Udinese ovo ljeto o čemu se pisalo prethodnih dana.

TOP 5 najskupljih bh. fudbalera zatvara Anel Ahmedhodžić sa cijenom šest miliona eura, ali cijena mu je u padu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Deset najskupljih bh. reprezentativaca:

Miralem Pjanić 9,5 miliona eura
Rade Krunić 9 miliona eura
Ermedin Demirović 7,5 miliona eura
Amir Hadžiahmetović 6 miliona eura
Anel Ahmedhodžić 6 miliona eura
Sanjin Prcić 4 miliona eura
Amar Dedić 4 miliona eura
Edin Džeko 4 miliona eura
Sead Kolašinac 3 miliona eura
Siniša Saničanin 2,5 miliona eura

Top Komentari

Nisu bitne cijene igraca, vazno je sta ti igraci pruzaju za reprezentaciju BH, sto se tice Pjanica njega ne treba vise ni zvati u reprezentaciji dok ne nadje klub i pocne igrati za klub i naravno dokazati se u klubu da nesto vrijedi, pa tek onda vidjeti naknadno da li treba zvati Pjanica u reprezentaciu ili ne zvati.
8 2
shzloshzlo
Sušić,Čivić, Saničanin, Cimirot... Bože sačuvaj kako loši... još dobili šanse da se dokažu.. Onaj Slaviša Radović je Pele za ove po lijevoj strani
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi