12

Komentari (12)

Szentharomsvag
A što je generacija zlatna??? Prosijavali rijeku pa našli grumenje? Na svjetsko smo otišli jer nas je Uefa nagradila grupom a zbog toga što nam je 2x dala Portugal da bi kompenzovali Ircima Anrijevo igranje rukom. Dadoše im u baražu Estoniju, a nama u kvalifikacijama 3L gruou i opet jedva. Više generacija sakupljača sekundarnih sirovina nego zlatna
bk123
Šteta što nije bilo VAR-a u Brazilu...kad vidiš ovu sliku i ovo zaledje smuči ti se
Celtic
Kako su krenule hadžije u prezimenu da igraju nikad gori nismo bili, samo smo za tespiha, otvorenja džamija i javnih iftara, kad nema toga, valja onda pljuvati po drugome..
DadiG
“23 fubalera: ratari:”. Šta je pisac htjeo da kaže? Je li ovo A. Čaušević pokušao nešto sam da napiše umjesto da prepisuje?
Ibro
Kakav narod takva drzava , kakva drzava takvi i ostali sektori pa i sport. Narod ne valja ,pokvaren i razjedinjen. Nema svoj ponos i hrabrost da se suprostavi mafiji. Opet je ljepse sijediti u kladionicama i ispijati kaficu sto je mama dala marku nego izaci na protest
fukaraslana
Pratio sam repku svaku tekmu i isao na gostujuce utakmice a sad sa ovim trojkom : vico - masimovic - petev lada bi oni meni platili nema sanse da gledam ni na tv . Kada ovaj trojac ode opet se vracam
AxByCz
Moje mišljenje, problem je u svima pa i u nama koji ovo čitamo i ostane na tome. Zadnjih godina, a trenutno je to očigledno, kreirana je takva atmosfera u i oko reprezentacije da se sve postignuto minimizira i sroza do uništenja. A mi šutimo, bojažljivo pišemo, mislimo "biće bolje".
Dzematlija
Tekma protiv Nigerije je prodana 100% Od Papetove postavke da igra bez lijevog beka odakle su nas bukvalno rasturali, famoznog ofsajda, pogleda izmedju Begovica i Dzeke poslije tekme (postoje slike)... Od tad nista pametno da se zareda. Samo nesto sijevne na momenat, ponadamo se i opet nista. A odavno ni na kratko da nesto sijevne.
Uranija
Strašno Bgm, neka nam je dragi Bog na pomoći sa ovakvim mozgovima
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Amin bili zadnji,propali svi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.