10

Komentari (10)

Opet Prcic, Pjanic u reprezentacii i opet nece pruziti nikakvu igru, pa dokle vise, sto ne odustanu od reprezentacije kao sto je to uradio Lulic. Odsustvom ova dva igraca bilo bi veliko pojacanje pred utakmicu sa Rumunijom, naravno Danilovic i Milicevic nisu dostojni reprezentacije BH, ne znam ko ih gura u reprezentaciji.
Amazon63
Taman protiv nas će odigrati utakmicu života i igrat će za reprezentaciju do 35-36 godine barem.
Mowzilla
Vidim plaho ste upuceni u desavanja u i oko protivnika. Pitam se kako nit jedan medij nije u stanju da npr. kontaktira Kovacevica i saslusa njegov dio price? Meni licno tu nesto smrdi, jer spominjalo je se i vjencanje to njegovo. Ja ipak mislim da je momku dopizdilo cekati vise da postane bar broj 2 pored Pirica, Burica i Vasilja. Momak je iskreno predugo cekao, msm nije jedini, nit prvi nit posljednji, a nije vala ni posljednja selica ako ima istine i u toj prici. Hocu da kazem da se previse obraca paznje na tudje avlije, a vlastita ostaje usrana...
BiH1510
Da je ne znam koliko cekao, 24 su mu godine i ne mozes sebi tek tako zatvarat vrata reprezentacije, cuj on uvrijedjen. Ok, slazem se i ja da je trebao biti bar broj dva iza Sehe ako ne jedan, ali... a medije ja ne bih ovdje krivio, imas n1, klix dupli sport i te jace, mislis da ga niko nije kontaktirao? Ocito nece da prica ili ne zna sad sta da ksze, ali poruka njegove agencije da bi poziv Srbije bio nagrada - pametnom je dosta
GuiliDamou
@Mowzilla ok, slazem se da Kovacevic posjeduje kvalitet, neosporno, ali zasto u ovoj prici minimiziras Vasilja!? Ne simpatisem uopste Vasilja u odnosu na Kovacevica, da me ne shvatis pogresno, ali i taj Vasilj brani drugu bundes ligu, u klubu koji je po svemu bolji od Rakowa i ligi koja je jaca od Poljske lige… Mislim da nije ok od Kovacevica da tek tako ocekuje poziciju br 2 ili br. 1! Njegovo je bilo da se odazove, a priliku bi dobio kad tad!!!
Mowzilla
@BiH1510 @GuiliDamou slazem se s vama, drago mi je da vodimo ovako zdrav razgovor. Sve to stoji, ima tu svega, na kraju krajeva: koga nema bez njega se mora i moze. Kad se sjetim ko nam je sve branio u kriznim vremenima, Alaim, Guso, Supic, Tolja, i opet je se igralo kako je se umjelo. Ali jedno nikad necu prezaliti: macehinski odnos saveza prema Begovicu.
user1644923168
Zato ce protiv nas odigrat bez greske ..
SEJFUDIBIKODZE
eto vi ste saznali sta su oni rekli trenerima,a nisu nikom drugom,i normalno vama neseri
Krosteutegurovic
Ima ih par njih i kod nas, što bi trebali slijediti ovaj primjer.
K79
taman protiv nas da poprave atmosferu u timu :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.