10

Komentari (10)

realista1982
Intervju poslije utakmice, strijelac gola Marica je rekao "igrali ste kao Barcelona u ovoj utakmici "...
Koba84
Boli ih kita imaju milione kome je do trcanja
Koba84
Nekad se ginulo za dres sad samo da se prodas
EmirEmir111
Ovo je bilo kad nismo imali cetnika oko reprezentacije. I bit ce opet, samo ako se isti odstrane iz repke.
Mowzilla
Poslje toga je uslijedila suspenzija na koju je se cekalo skoro 6(!) godina. Toliko dugo je se vodio rat protiv saveza, sta mislite koliko ce trebati da se otjera sadasnja bagra? U ostalom mi od te utakmice rijetko smo pobijedjivali kod kuce...
RacioEmocionalan
Jeste li vi tu da radite refleksiju na prijašnje uspjehe ili kao nezavisni novinari vivisekciju problema? Mada, možda je nezavisnost rastezljiv pojam baš kao što je i identitet relativan. Zarađujete na osnovu onih kojima to nije, ne bi bilo loše da se okrenete sponzorima narodne prirode.
Bordoakapitar
Reprezentacija je dugorocno u qrcu sve dok ozbiljni ljudi ne preuzmu Savez i dovedu ozbiljnog selektora a bojim se da se to nece desiti jos dugo...
Chico
Zajednicka stvar je da je tada Hasagic kao dobar haver glavesina iz tima stajao na golu, a ovih dana iz istog razloga Sehic. Zbog Hasagica nam se i desilo to sto se desilo u Parizu, a onda je najnolji bh golman stao na gol i ispisali smo historiju.
KallDrogo
I tad se mane nalazili
redbull
Begic zapoceo, vico dokrajcio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti