7

Komentari (7)

2323
Vico hebe ..hahahahaa..Petev je njegov
papirna
Kod nas kao i obicno sto god se radi "nece nece pa stane" nasa realnost
GuiliDamou
Kako lazete tako, cuj svi zele Barbareza, ne zele ga svi, ko god je normalan nece dozvoliti da covjek koji nikad nigdje nije bio trener odmah preuzme reprezentaciju, ajde, da uzmemo i da je Barba jucer izasao iz kopacki, i da je jos kao igrac zavrsavao licence pa da preuzme ekipu na takav nacin, ajde... ali ovako, covjek godinama sjedi, ne edukuje se, ne trenira nikoga, ne zivi fudbal uopste... ma dajte ljudi...
starmac
Pa bolje i on da nas vodi a ne kojekakvi bugari koji ni Dinama nije mogo do titule dovesti.Ne dipr više o SERGEJU i ustani kad ga spomeneš.
GuiliDamou
@konjic ti pricas stvari a da ih ne provjeravas! Evo odmah da te pomnozim s nulom, Zatko Dalic je bio vise nego provjereno ime prije preuzimanja Hrvatske reprezentacije... vodio je cak 6 klubova u 6 zemalja, prema tome, nemamo mi sta pisati i raspravljati!
GuiliDamou
@starmac ma *****sh bugara, covjek je nebitan, osim sto smo duzni da kazemo da je covjek vodio dva kluba u ligi prvaka, da je vodio reprezentaciju svoje zemlje i da je osvojio najvise bodova s dinamom te godine kad je rijeka bila najbolja u svojoj historiji...
Mowzilla
Drugi nam se smiju, hvala saveze... ☠️?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti