Ulaznica za meč BiH - Ukrajina više nema, očekuje se vatrena atmosfera

Da li se možemo nadati prolazu?

Ulaznica za meč BiH - Ukrajina više nema, očekuje se vatrena atmosfera

Samir Mlaćo

Ulaznica za meč baraža za EURo 2024. godine između BiH i Ukrajine više nema.

Tako je upravo potvrdio NS BiH koji je objavio da su sve ulaznice rasprodane.

"NS/FS BiH obavještava javnost da su rasprodate karte za utakmicu baraža za EURO 2024 Bosna i Hercegovina – Ukrajina.

Informacije o prodaji karata za utakmicu 26. marta s Islandom ili Izraelom bit će objavljen sljedeće sedmice", naveli su iz NS BiH.

Ranije su iz Saveza pustili ulaznice u pretprodaju, što do sada nije bio slučaj.

Oglasi

"Cijene ulaznica su slijedeće: tribina Zapad - 40,00 KM, tribina Istok – 30,00 KM, a za tribine Sjever i Jug po 20,00 KM. Napominjemo da će po prvi put ulaznice glasiti na ime i prezime kupca, te da će ulazak na stadion biti moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument, kojim se potvrđuje ime i prezime koje stoji na ulaznici.

Kontrole na ulazima i spoljnim perimetrima oko stadiona će biti velike, pa vas ljubazno molimo da poštujete navedena pravila, te da lični dokument i ulaznicu pripremite na vrijeme kako ne bi došlo do gužve na ulazima", naveli su ranije iz našeg Saveza.

Jasno je da su tek pravi sretnici uspjeli doći do ulaznica, ali i da Ukrajince očekuje paklena atmosfera.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, 26. marta ćemo na Grbavici igrati finale baraža ili prijateljski meč. Ako pobijedimo Ukrajinu, igrat ćemo finale protiv boljeg iz duela Island - Izrael, a ako izgubimo, igrat ćemo takmičarski nebitan meč protiv poraženog iz tog duela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi